Antalya’da Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Adamın Kuzeni Serbest Bırakıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde Ahmet Büyükcansız'ın balkondan aşağı düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan kuzen Mustafa Seçim, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz gün Serik'e bağlı Merkez Mahallesi'nde gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Kuzeni Mustafa Seçim'in yanına ziyarete giden Ahmet Büyükcansız ile kuzeni arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Büyükcansız, apartmanın 1. katından aşağıya, beton zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Büyükcansız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay sonrası gözaltına alınan kuzen Mustafa Seçim adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Bilal Erdoğan: "dünya Beşten Büyüktür Diyen Bir Liderimiz Varken Gelin Bu Çürümüş Düzene Muhalefet Edelim"
Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Tutuklandı
Alanya’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Kepez Meclisi’nde Yoğun Gündem
Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı