Antalya'da Belgenet Eğitici Eğitmenler İçin Seminer Düzenlendi

Ortaklaşa Düzenledikleri BELGENET Eğitici Eğitmenleri için düzenlenen seminerleri 01-03 Aralık 2018 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri; “Elektronik Belge Yönetim Sistemi” Eğitici Eğitmenleri için yapılan BELGENET, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve İçişleri Bakanlığı E-OTOBAN (İl Müdürlüğünden Valiliklere, İlçe Müdürlüğünden Kaymakamlara BELGENET üzerinden evrak akışını sağlayan sistem) entegrasyon sistemi ile ilgili eğitim semineri yapılmıştır. 

01-03 Aralık 2018 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen seminere 81 il müdürlüğümüzden 146 Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personelimiz ile Spor Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımızdan 6 personel olmak üzere toplam 152 personel katılım sağlamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Hazreti Mevlana İçin Karaman’dan Konya’ya Sevgi Ve Barış Yürüyüşü Düzenlendi
Minik Öğrencilere Trafik Kuralları Uygulamalı Olarak Öğretiliyor
Karaman’da 10 Yıldır Aranan Motosiklet Denetimde Bulundu
KMÜ'de Uğur Erkan'ın Projesine TÜBİTAK Desteği
Karaman’da Gençler A-B Atletizm Grup Yarışmaları Başladı