Antalya’da Belgesiz Nargile Sunumu Yapan 4 Kafeye 332 Bin Tl Ceza

Antalya'da nargile kafelere yönelik yapılan denetimlerde, belgesi olmadan nargile sunumu yaptığı tespit edilen 4 işletmeye toplam 332 bin TL para cezası kesildi.

Antalya'da nargile kafelere yönelik yapılan denetimlerde, belgesi olmadan nargile sunumu yaptığı tespit edilen 4 işletmeye toplam 332 bin TL para cezası kesildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, bir nargile kafeye yönelik denetim gerçekleştirildi. Toplamda 20 işletmenin denetlendiği çalışmalarda, Nargile Sunum Belgesi (TAPDK) olmadan nargile sunumu yaptığı tespit edilen 4 ayrı işletmeye toplam 332 bin TL idari para cezası uygulanırken, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı bulunmayan 1 bir işletme hakkında da idari işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Korkutan Yangın
Virajı Alamayan Kamyon 2 Otomobili Biçti: 1 Ölü, 3 Yaralı
Gazipaşa’da Heyelan Yolu Yuttu
Alanya’da 3 Araçlı Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
Alanya’da Debi Yükseldi, Çay Kenarındaki İşletmeler Sele Kapıldı