Antalya’da Bir Kişinin Denize Sürüklendiği İhbarı Ekipleri Alarma Geçirdi

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kişinin dere sularına kapılarak denize sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler alarma geçti.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kişinin dere sularına kapılarak denize sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Çok sayıda ekip tarafından yapılan arama çalışmasında bir sonuç elde edilemedi.

Olay, Ulupınar Mahallesi Çıralı mevkiinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından Likya yolunda yürüyüş yapan bir kadının Çıralı Deresi'nden Olimpos tarafına geçmeye çalışırken dere sulara kapılıp denize sürüklendiği ihbarı yapıldı. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi ve jandarma personeli sevk edildi. Ekipler, denizde 1 metreyi bulan dalgalar yüzünden daha çok arama tarama çalışmasını havadan gerçekleştirdi. Havadan helikopter ile yapılan aramada şu ana kadar bir ize rastlanmadı. Çalışmaların hava kararıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Boluspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Alanya’da Suv Araç İle Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Şüphe Üzerine Koyduğu Kameradan Bebeğine Şiddet Çıktı
Kemer’de Şiddetli Yağış Sonrası Dağlardan İnen Kum Ve Balçıklar Temizleniyor
Alanya’da Araçların Lastiklerini Kesen, Tuvalete Zarar Verip, Marketten Yiyecek Ve İçecek Alan 3 Şüpheli Yakalandı