Antalya’da Cebinizi Yormayan Sofra

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla Kepez’de ilk Kent Lokantası’nı açtı; 4 çeşit yemek uygun fiyatla sunuluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Kepez ilçesinde 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’ndeki Sur Yapı 100. Yıl Parkı içerisinde hayata geçirilen Kent Lokantası, vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek sunmak üzere kapılarını açtı.

Kent Lokantası’nın ilk gün menüsünde çorba, orman kebabı, pilav ve cacık yer aldı. Belediye iştiraki EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilen lokanta, başta emekliler, öğrenciler ve dar gelirli yurttaşlar olmak üzere tüm halka hizmet veriyor.

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören lokanta, vatandaşlardan tam not aldı. Emekli Nevin Güler, “Bizim gibi emekliler için çok uygun fiyatlar var. Artık yemeğimizi buradan yiyeceğiz. Evime de yakın, mutluyum,” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Orhan Ercan isimli bir başka vatandaş ise, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği. Böyle bir dönemde bu hizmetin başlaması halk için büyük bir kazanç,” dedi.

EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Aydın, Kent Lokantası projesini Antalya genelinde yaygınlaştıracaklarını belirtti: “Vatandaşlarımız zor günlerden geçiyor. Amacımız onlara bir nebze de olsa nefes aldırmak. Her gün saat 12.00'de dört çeşit sağlıklı ve ekonomik yemek servisi sunuyoruz. Antalya’da yaşayan herkesi bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Ormanlık Ve Kırsal Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Sayd Başkanı Gem: "antalya Havalimanı T2 Terminalinde Valizler 2 Saatte Geliyor"
Antalya’da Ormanlık Alanda Yangın

Antalya Haberleri

Anfaş, Fruit Logistica 2026’da Türkiye’yi Dünyaya Taşıyor
Alanya’da Çarpışan Araba Alev Topuna Döndü
Manavgat Irmağı Taştı, Kenarındaki İşletmeler Sular Altında Kaldı
Büyükşehirden 121 Çiftçiye 212 Bin 400 Metrekare Sera Naylonu Desteği
Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi