Antalya’da ‘change’ Araç Operasyonu: 2 Tutuklama

Antalya merkezli iki ilde eş zamanlı düzenlenen change operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Antalya merkezli iki ilde eş zamanlı düzenlenen change operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Antalya Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri kazalı, ağır hasarlı ve tamiri mümkün olmayan araçların şasi numaralarının kesilerek çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı araçlara nakledilmesi ve araçların kimlik bilgilerinin değiştirilip (change) yeniden trafiğe sokulmasıyla ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda Antalya merkezli iki ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4 ikamet ve 6 iş yeri arandı, 4 şüpheli yakalandı.

Operasyonda 8 değişik markalarda minibüs, çok sayıda plaka levhası, tescil belgesi, araç beyni ve araç iskeleti ele geçirildi.

"Nitelikli Dolandırıcılık" ve "Resmi Belgede Sahtecilik" suçlarından adli makamlara sevk edilen 4 şahıstan; 2'si hakkında adli kontrol kararı uygulanmış, diğer 2 şahıs ise tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Milli Hakem Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti: Son Sözleri Yürek Burktu

Antalya Haberleri

Galatasaray, Antalya’da Şampiyonlar Ligi Müziğiyle Karşılandı
Alanya Üniversitesi’nde "sosyal Medya 101" Mini Eğitimi Düzenlendi
Dayısının Silahından Çıkan Kurşunla Hayatını Kaybeden Kadının Cenazesi Ailesine Teslim Edildi
Mola Evi’nde Yetişkin Engelli Bireylere Hizmet Verilmeye Başlanıldı
Kemer’de Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor