Antalya'da Çocuğun, Kütüphaneye Kaplumbağasıyla Gelmesi Gülümsetti

Kepez Belediyesi'nin hizmete açtığı Cemil Meriç Kütüphanesi'ne bir çocuğun, kitap okumaya kaplumbağasıyla gelmesi ilgi çekti.

Kepez Belediyesi'nin hizmete açtığı Cemil Meriç Kütüphanesi'ne bir çocuğun, kitap okumaya kaplumbağasıyla gelmesi ilgi çekti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kepez Belediyesinin eski Dokuma Fabrikası'na enerji sağlayan trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü "Cemil Meriç Kütüphanesi" kitapseverleri ağırlıyor.

İlçe Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere armağan ettiği kütüphanede 100 bin kitap yer alıyor.

Gençlerin de ilgi gösterdiği kütüphanede güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir çocuğun kitap okumak için kütüphaneye kaplumbağasıyla gelmesi yer alıyor.

Avuçlarının içindeki kaplumbağasını önce yere bırakan çocuğun, sonrasında yerinde durmayan kaplumbağayı kitap okuyacağı masaya çıkarması gülümsetti.

Çocuğun kaplumbağayı kütüphanede bırakarak ayrılması üzerine de hayvanın kütüphanenin içinde gezdiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Araçların Lastiklerini Kesen, Tuvalete Zarar Verip, Marketten Yiyecek Ve İçecek Alan 3 Şüpheli Yakalandı
Sağanak Sonrası Apartman Bahçesindeki Havuz Çöktü, 7 Katlı Apartman Tahliye Edildi
Kemer’de Ocak Ayında 231 Can Dostu Kısırlaştırıldı
Antalya’da Tartıştığı 37 Haftalık Hamile Eşini Dizlerinden Vurdu
Antalya’da Karlı Dağların Gölgesinde Deniz Keyfi