Antalya'da Dağlık Alanda Ölü Bulunan 11 Yaşındaki Çocuğun Cenazesi Ailesi Tarafından Alındı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde kayalık alanda ölü bulunan 11 yaşındaki çocuğun cenazesi, ailesine teslim edildi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde kayalık alanda ölü bulunan 11 yaşındaki çocuğun cenazesi, ailesine teslim edildi.

Ali Kazım Ülker'in (11) cenazesinin Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemi tamamlandı.

Çocuğun cenazesi annesi ve ağabeyleri tarafından teslim alındı. Aile üyeleri, uzun süre gözyaşı döktü.

Ülker'in cenazesinin Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Hurma Mahallesi'nde Ali Kazım Ülker'den uzun süre haber alamayan anne Habibe ile oğlu İlyas Ülker, dün, mahalledeki çocukların yönlendirmesiyle mahallenin yanındaki dağlık alanda yaptıkları aramadan sonuç alamayınca polise haber vermişti.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından yaya ve insansız hava aracı (İHA) ile yaklaşık 3 saatlik arama çalışması sonucunda dağın kayalık alanında çocuğun cansız bedeni bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Zirai Gübre Yüklü Tır Devrildi: 1 Yaralı
Alanyaspor, Gaziantep Fk Maçı Hazırlıklarına Başladı
Alkü’de İki Dev Destan Tek Yürekte Buluştu
İran Milli Takımı Kamp İçin Antalya’ya Geldi
Alanya’da Çamaşır Makinesi Yangını Korkuttu