Antalya'da Denizde Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuğun Cesedine Ulaşıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi yaklaşık 500 metre açıkta bulundu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi yaklaşık 500 metre açıkta bulundu.

Evrenseki sahilinden 12 Temmuz'da akşam saatlerinde denize girdikten sonra kaybolan lise öğrencisi Barış Alagöz için arama çalışmalarına devam edildi.

Denizde paraşüte binen bir kişi, jandarma ekiplerine Çolaklı açıklarında su üzerinde siyah bir cisim gördüğünü bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, kıyıdan yaklaşık 500 metre açıkta cesedi buldu.

Evrenseki Limanı'na getirilen cesedin, Alagöz'e ait olduğu belirlendi.

Kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzakta bulunan Alagöz'ün cenazesi, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ablasıyla pazartesi günü akşam saatlerinde denize giren Barış Alagöz (15) denizde kaybolmuş, ihbar üzerine arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Antalya’da Seyir Halindeki Halk Otobüsü Alevlere Teslim Oldu
Oğlu Öldürülen Anne Mahkemeden Keşif İstedi: "yıkanırken Gördüm, Boynunda Tırnak İzleri Vardı, Adli Tıp Raporunda Çıkmadı"
Antalya Büyükşehir’den Kırsal Mahalle Yollarına 759 Milyar 505 Milyon Tl’lik Yatırım
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "geçmişte Paramızı Ödediğimiz Halde Alamadığımız Ürünleri Bugün Dünyaya Satıyoruz"