Antalya’da Durdurulan Araçtan 45 Adet Ruhsatsız Tabanca Çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 45 adet ruhsatsız tabanca ve 45 şarjör ele geçirildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 45 adet ruhsatsız tabanca ve 45 şarjör ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında, Serik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Ekiplerce yapılan takip ve araştırmalar sonucunda, Serik ilçesinde ateşli silahlarla işlenen bazı olaylarda kullanılan tabancaların ticaretini yaptığı belirlenen bir şüpheliye ait araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 45 adet Glock marka 9 mm ruhsatsız tabanca ile 45 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 5 Katlı Apartmanın Çatısında Yangın Paniği
Kepez’de Çöp Ev Operasyonu: 8 Kamyon Atık Çıkarıldı
Kpss Sınavı Yapılan Okulda Kilitli Kalan Vatandaş Kurtarıldı
Gazipaşa’da Kızıyla Görüştüğü İçin Baba Tarafından Öldürülen Gencin Cenazesi Teslim Alındı
Büyükşehir’den Can Dostlara 84 Bin Metrekarelik Yaşam Alanı