Antalya'da Esnafa Sahte Dolar Veren Yabancı Uyruklu 4 Şahıs Yakalandı

Antalya'da 3 esnafa sahte para verilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, yabancı uyruklu 4 şahsı 32 adet sahte dolar ve uyuşturucu maddeyle yakaladı.

Antalya'da 3 esnafa sahte para verilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, yabancı uyruklu 4 şahsı 32 adet sahte dolar ve uyuşturucu maddeyle yakaladı.

Antalya'da 3 esnafa 4 adet sahte 100 dolar verilmesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, parada sahtecilik olaylarını gerçekleştirenlerin yabancı uyruklu 4 şahıs olduğu tespit edildi. Şüphelilerden 1'i Hurma Mahallesi'nde üzerinde 23 adet sahte 100 dolar ile yakalandı. Diğer 3 şüpheli ise Liman Mahallesi'ndeki adreslerinde yakalandı. Burada yapılan aramalarda; 9 adet sahte 100 dolar, 9 adet uyuşturucu hap, 9 parça halinde esrar ve küçük terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 yabancı uyruklu şahıs hakkında "parada sahtecilik" ve "uyuşturucu madde ticareti" suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Şüphe Üzerine Koyduğu Kameradan Bebeğine Şiddet Çıktı
Kemer’de Şiddetli Yağış Sonrası Dağlardan İnen Kum Ve Balçıklar Temizleniyor
Alanya’da Araçların Lastiklerini Kesen, Tuvalete Zarar Verip, Marketten Yiyecek Ve İçecek Alan 3 Şüpheli Yakalandı
Sağanak Sonrası Apartman Bahçesindeki Havuz Çöktü, 7 Katlı Apartman Tahliye Edildi
Kemer’de Ocak Ayında 231 Can Dostu Kısırlaştırıldı