Antalya'da Evde Unuttuğu Telefon Polisi Alarma Geçirdi

Antalya'da cep telefonunu evde unutan şahıs, polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi.

Antalya'da cep telefonunu evde unutan şahıs, polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Ekiplerin itfaiye merdiveni ile girdiği evde kimseye ulaşılamazken, komşular ise o anları meraklı gözlerle izledi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi 753. Sokak'taki 4 katlı binanın 2'nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet T. telefonla oğlu Hasan T.'ye (36) ulaşamayınca yaşadığı eve geldi. Oğlunun evde olup olmadığını kontrol eden adam, oğlunu tekrar aradığında içeride çalan telefonun sesini duydu. Bunun üzerine aile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri merdiven yardımı ile girdikleri evde kimsenin olmadığını belirledi. Apartman sakinleri ise yaşananları meraklı gözlerle izledi. Yapılan kontrolün ardından ekipler olay yerinden ayrılırken, şahsın dışarı çıktığı ve telefonunu evde unuttuğu üzerinde duruluyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Muz Bahçesinde Yangın
Karavanla Denize Sürüklenen Rus Turistler Kurtarıldı
Antalya’da Kaçak Bin 660 Adet Elektronik Sigara Ve 7 Bin 500 Paket Sigara Ele Geçirildi
Başkan Güngör, Başkan Hisarcıklıoğlu’na Dosya Sundu
Finike’de Fırtına Sebebiyle Tekne Kıyıya Sürüklendi, Denizin Rengi Çamura Döndü