Antalya’da Evdeki Yangında Dumandan Zehirlenen Şahıs Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir evde çıkan yangında yatağa bağımlı yaşayan 57 yaşındaki şahıs, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir evde çıkan yangında yatağa bağımlı yaşayan 57 yaşındaki şahıs, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Sülekler Mahallesi'nde Adnan Özdemir'e ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında evde ablası Fatma Özdemir ile birlikte yaşayan 43 yıldır yatağa bağımlı olan Adnan Özdemir (57), çıkan dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, Özdemir'in cenazesi ekiplerin incelenmesinin ardından otopsi için Antalya'ya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Seyir Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü
Antalya-konya Yolunda Devrilen Tırın Sürücüsü Yaralandı
Büyükşehir Kreşlerinde Mezuniyet Coşkusu
Zeydam’dan İlk Temas
Otel Servisiyle Çarpışan Motosikletli Yaralandı