Antalya'da Falezlerden Düşerek Ölen Kadının Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Antalya'da falezlerden düşmesi sonucu hayatını kaybeden kadının cenazesi, ailesi tarafından alındı.

Antalya'da falezlerden düşmesi sonucu hayatını kaybeden kadının cenazesi, ailesi tarafından alındı.

Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı'ndaki falezlerden dün düşerek yaşamını yitiren Serap Naktürk'ün (49) cenazesi, yapılan otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin, Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Naktürk'ün olay günü, 5 ay önce kalp krizinden hayatını kaybeden 23 yaşındaki oğlu Evren'in mezarını ziyaret ettiği, ardından yeğenleriyle gezmek için parka geldiği öğrenildi.
Yorulduğu için falezlerin kenarına oturan Naktürk'ün bir anda dengesini kaybederek aşağı düştüğü bildirildi.

Karaalioğlu Parkı'nda bir kadının falezlerden kayalıklara düştüğü ihbarını alan deniz polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri, güçlükle ulaştıkları kayalık alanda Serap Naktürk'ün cansız bedenine ulaşmışlardı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Antalya’da Seyir Halindeki Halk Otobüsü Alevlere Teslim Oldu
Oğlu Öldürülen Anne Mahkemeden Keşif İstedi: "yıkanırken Gördüm, Boynunda Tırnak İzleri Vardı, Adli Tıp Raporunda Çıkmadı"
Antalya Büyükşehir’den Kırsal Mahalle Yollarına 759 Milyar 505 Milyon Tl’lik Yatırım
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "geçmişte Paramızı Ödediğimiz Halde Alamadığımız Ürünleri Bugün Dünyaya Satıyoruz"