Antalya’da Fırtınada Evine Gitmek İsteyen Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı

Meteorolojinin "turuncu kod" ile uyardığı Antalya'da, etkili olan fırtına vatandaşları yolda yürütmedi.

Meteorolojinin "turuncu kod" ile uyardığı Antalya'da, etkili olan fırtına vatandaşları yolda yürütmedi. Araçlarından inip evine gitmek isteyen ikisi kadın 3 vatandaşı fırtına adeta geri püskürttü. Yürüyemeyen vatandaşlar, tekrar araçlarına geri döndü.

Turizmin başkenti Antalya için "turuncu kod" uyarısının verilmesinin ardından şehir merkezinde sabah saatlerinde hafif başlayan rüzgar ve yağış, ilerleyen saatlerde yerini sağanak ve fırtınaya bıraktı. Sağanak nedeniyle şehir merkezinde hayat durma noktasına gelirken, fırtına sokaktaki vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Fırtına geri püskürttü

Lara bölgesinde cep telefonuyla kaydedilen bir görüntüde, ikisi kadın 3 vatandaş araçlarından inip evine gitmek istedi. Kaldırımda yürümeye başlayan vatandaşlarda, rüzgara karşı yürümekte zorlandı. Fırtınanın püskürttüğü vatandaşlar yürüyemeyeceklerini anlayınca tekrar araçlarına binmek zorunda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Yaşlı Kadının Cansız Bedeni Evine 4 Kilometre Mesafede Sulama Kanalında Bulundu
Antalya’da Otomobilde Kilitli Kalan Çocuğu İtfaiye Kurtardı
İstilacı Tür Aslan Balığını Önce Avladılar, Sonra Tadına Baktılar
Kepez’in Kreş Ağı Büyüyor
Yürüyüş Sırasında Ayağı Kırılan Vatandaşı Afad Kurtardı