Antalya’da Fırtınaya Dayanamayan Ağaç Park Halindeki Aracın Üzerine Devrildi

Antalya'da dün etkili olan fırtınadan dolayı devrilen ağaçlardan bazıları, araçların üzerine düşerek zarar verdi.

Antalya'da dün etkili olan fırtınadan dolayı devrilen ağaçlardan bazıları, araçların üzerine düşerek zarar verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu kodlu uyarısının ardından sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Antalya'nın farklı noktalarında dün gece bazı ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlardan bazıları da park halindeki araçlara zarar verdi. Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3039 sokak üzerinde Zülküf Günay Demirhanoğulları'na ait aracın üzerine gece saatlerinde araç devrildi. Sabah uyandığında otomobilinin üzerinde ağacı gören sürücü şoke oldu.

Demirhanoğulları, "Akşam çok kötü bir fırtına vardı. Sabah kalktım bir baktım. Aracımın üzerine ağaç devrilmiş. Polis ve itfaiye geldiler baktılar. Belediye ekiplerini bekliyorum ağacı kaldırdıklarında zararım ortaya çıkacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da Rus Yolcu Uçağının Motorunda İniş Sırasında Yangın Çıktı
Antalya'da Gelin Ve Damadın Drift Şovuna Ceza Yağdı

Antalya Haberleri

Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Tutuklandı
Alanya’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Kepez Meclisi’nde Yoğun Gündem
Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı