Antalya'da Fotoğraf Çekmek İçin Gittiği Dağlık Bölgede Kaybolan Kişiyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde 8 gün önce fotoğraf çekmek için dağlık bölgeye çıktıktan sonra haber alınamayan kişinin bulunması için ekiplerin arama çalışması sürüyor.

Ulupınar Mahallesi'nde Çıralı Sahili yakınındaki bir turistik tesisten 24 Mayıs'ta ayrıldıktan sonra fotoğraf çekmek için gittiği dağlık alanda kaybolduğu bildirilen Mustafa Yıldırım için başlatılan arama çalışması sürüyor.

Bölge; JAK, UMKE ve AFAD ekipleri tarafından drone ve iz sürme köpeklerinin de yardımıyla taranıyor. Ekipler, bugünkü çalışmalarda Maden Koyu ile Tekirova arasında yoğunlaştı.

Maden Koyu'ndaki aramalar sırasında ekiplerle karşılaşan 3 kampçının, Mustafa Yıldırım ile kaybolmadan kısa süre önce karşılaştıklarının bilgisini verdiği öğrenildi. Kampçıların, "Burası çok uzak geldi. Çıralı yerine Tekirova'ya geçerek oradan da otostopla kamp alanına geçerim." dediğini aktardıkları bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Depoda Yangın
Muhittin Böcek’in De Yargılandığı Davada "tehdit" Ve "menfaat" İddiaları
Antalya’da Mezarlıktaki Ağaç Devrildi, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 41 Sanık Yeniden Hakim Karşısında
Milli Sporcu Misinaya Takılan Deniz Kaplumbağasını Su Altında Makasla Kurtardı