Antalya’da Günübirlik Konaklama Yerleri Ve Araç Kiralama Firmaları Denetlendi

Antalya'da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına yönelik denetimlerde 4 firma ve 1 şahsa cezai işlem uygulandı.

Antalya'da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına yönelik denetimlerde 4 firma ve 1 şahsa cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde faaliyet gösteren günübirlik kiralanan yerlere yönelik eşzamanlı denetim gerçekleştirildi. 51 ekip ve 111 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde; 558 günübirlik konaklama yeri ve 204 araç kiralama firması kontrol edildi. Denetimlerde anlık veri göndermediği tespit edilen 3 işletmeye "Konaklayan kaydı yapmamaktan", 1 şahsa "Kayıt dışı konaklama yaptırmaktan" ve 1 araç kiralama firmasına "Anlık veri göndermemekten" cezai işlem uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı, İlk Müdahale Orman İşletme Personelinden Geldi
İnşaat Malzemelerinin Bulunduğu Baraka Alevlere Teslim Oldu
Kemer’de Anne Adaylarının Yol Arkadaşı: Anne Taksi
Antalya Büyükşehir Davasında Böceklerin Tutukluluğuna Devam Kararı
Alanyaspor’da Teknik Heyet Ve Futbolcular, Sağlık Kontrolünden Geçti