Antalya'da Hortum Taş Üstünde Taş Bırakmadı

Antalya'nın Kumluca ilçesi Kum Mahallesi'nde denizden çıkan hortumun verdiği zarar bugün daha net ortaya çıktı. 

Kumluca ilçesinde hortum önce Karşıyaka Mahallesi'nde, Camkırığı Camii'nin minaresini yıktı. Ardından sera ve portakal bahçeleri ve bazı evlerde hasara neden oldu. Ardından Kumluca Belediyesi 50. Yıl Sosyal ve Kültür Tesislerine ulaşan hortum belediyeye ait kale kule tesisleri ve sinema salonunda zarara sebep oldu.

Sosyal tesislerdeki ağaçları yerinden söken hortum sinemanın çatısında da büyük tahribata neden oldu. Tesislerin bitişiğindeki Karatepe Stadını yıktı.

Hortum, narenciye ve Kaspaçayırı Mahallerinde etkili olduktan sonra dağlık alanda etkisini kaybetti. Bölgede hasar tespit çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

9. Akdeniz Bilişim Zirvesi Başladı, Geleceğin Teknolojisi Antalya’da Masaya Yatırılıyor
Cw Enerji Bir Şirketi Daha Güneşle Buluşturdu
Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı
Büyükşehir’in "mola Evleri" Özel Bireylerin Ailelerine Nefes Aldırıyor