Antalya’da Kamyonet Kasasında Tehlikeli Yolculuk Kamerada

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halindeki kamyonetin kasasının kapağına tutunarak yolculuk eden şahıslar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halindeki kamyonetin kasasının kapağına tutunarak yolculuk eden şahıslar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Alanya D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. 20 VF 985 plakalı bir kamyonetin kasasının kapağına kimliği belirsiz 3 kişinin ayakta tutunarak hiçbir şey yokmuş gibi yolculuk etmesi dikkat çekti. Güvenlik tedbiri olmadan kamyonetin kasasında ayakta metrelerce seyreden 3 kişi yoldaki araçları da tehlikeye soktu.

Kamyonet kasasındaki tehlikeli yolculuk seyir halindeki bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde 3 kişinin kamyonet kasasının kapağına basarak ayakta tutunarak durdukları anlar yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırıda 3 Tutuklama
Kepez’e Bir Günde İkinci Sağlık Yatırımı
Serada Kalp Krizi Geçiren Genç Hayatını Kaybetti
Kepez’de 7 Hekimli Fatma Numan Sır Asm Ve Ashi Hizmete Açıldı
Alanya’da 1 Kişinin Öldüğü Kazada Tır Şoförü Tutuklandı