Antalya’da Kayıp 63 Yaşındaki Kadın Aranıyor

Antalya'da dün sabah saatlerinde evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen zihinsel engelli 63 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı.

Antalya'da dün sabah saatlerinde evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen zihinsel engelli 63 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Serik ilçesi Dorumlar mevkiinde ikamet eden Fatma Altıntaş, dün sabah saat 10.00 sularında eşiyle birlikte yaşadığı evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Bunun üzerine yakınları karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu. En son yaşadığı mahallede göründüğü belirtilen yaşlı kadın için jandarma ekipleri arama çalışması başlatırken, Fatma Altıntaş'ın zihinsel engelli olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Regaip Kandili’nde Antalya’da Camiler Doldu Taştı
Akdeniz Üniversitesi’nde Akademik Tören Gururu
Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı
Müsiad Antalya Başkanı Akgül: "üretim Ve İhracatla Güçlenen Bir 2026 Yılı Bekliyoruz"
Feryal Öğretmenin Eğitimden Dünya Sahnesine Fitness Başarısı