Antalya'da Kır Düğünü Acı Bitti

Antalya'da bir restoranın açık alanında gerçekleşen düğün sırasında, alandaki ağaçlardan biri devrildi.

Antalya'da bir restoranın açık alanında gerçekleşen düğün sırasında alandaki ağaçlardan birinin devrilmesi sonucu ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti.

Aksu ilçesinde bir restoranın açık alanında dün gerçekleştirilen düğün merasimi sırasında, alanın çevresinde bulunun yaklaşık 15 metrelik çam ağaçlarından biri misafirlerin oturduğu masaların üzerine devrilmesi sonucu yaralanan 10 kişiden Mustafa Ölmez (44) kaldırıldığı özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayda yaralanan 9 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kır düğünü yapılan iş yerinin sahibi E.Y'yi gözaltına aldı.

Ölmez'in cenazesi aynı olayda yaralanan eşi Güldeniz Ölmez tarafından adli tıp morgundan alındı. Başı sargılı bir şekilde morga geldiği görülen Güldeniz Ölmez, cenaze alındığı sırada gözyaşı döktü.

Damadın kuzeni olduğu öğrenilen mimar Mustafa Ölmez'in cenazesinin yarın Aksu ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Şüphe Üzerine Koyduğu Kameradan Bebeğine Şiddet Çıktı
Kemer’de Şiddetli Yağış Sonrası Dağlardan İnen Kum Ve Balçıklar Temizleniyor
Alanya’da Araçların Lastiklerini Kesen, Tuvalete Zarar Verip, Marketten Yiyecek Ve İçecek Alan 3 Şüpheli Yakalandı
Sağanak Sonrası Apartman Bahçesindeki Havuz Çöktü, 7 Katlı Apartman Tahliye Edildi
Kemer’de Ocak Ayında 231 Can Dostu Kısırlaştırıldı