Antalya'da Konyalılardan Bamya Çorbası Günü

Başkan Uysal, Bamya Çorbası Günü’nde Konyalılarla Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Konyalılar Derneği'nin düzenlendiği bamya çorbası gününde "Keşke bütün dünya Muratpaşa'mız gibi olsa. Kültürel ayrım, siyasi ayrım, bölge ayrımı, şu ayrımı, bu ayrımı hiçbirini kabul etmiyoruz. Beraberiz" dedi.

Başkan Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri'nde (ASSİM) Antalya Konyalılar Derneğinin düzenlendiği bamya çorbası gününe katıldı. Etkinlik öncesi ASSİM'i dolduran davetlilerle sohbet eden Başkan Uysal, konuklara çorba ikram etmeyi de ihmal etmedi.

"Beraberiz"

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, bamya çorbası günü dolayasıyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Ümit Uysal, "Muratpaşa'mızda anca beraber, kanca beraber. Her türlü duyarlılığın ötesinde, her türlü özel hassasiyetin ötesinde biz birbirimizin derdine yanıyoruz. İyiyi de kötüyü de paylaşıyoruz. Bütün imkanlarımızı paylaşıyoruz. Keşke bütün dünya Muratpaşa'mız gibi olsa diyoruz. Böyle bir düzenimiz var. Kültürel ayrım, siyasi ayrım, bölge ayrımı, şu ayrımı bu ayrımı hiçbirini kabul etmiyoruz. Beraberiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Markette İşyeri Sahibinin Oğlu İle Müşteri Arasındaki Tartışma Cinayetle Sonuçlandı
Antalya’da 5’i Çocuk 6 Kişinin Öldüğü Yangında Sera Sahibi Tutuklandı
Antalya’da 160 Litre Etil Alkol, Tabanca Ve Pompalı Tüfek Ele Geçirildi
Bakan Ersoy: "2026 Yılı Sonunda Ücretsiz Halk Plajı Sayısı 23’e Çıkacak"
Antalya’da Korkutan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu