Antalya'da Lahmacun Dürümlerinin İçinden Uyuşturucu Çıktı

Antalya'nın Gazipaşa ilçeside lahmacun dürümlerinin içine uyuşturucu gizlediği öne sürülen zanlı, tutuklandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçeside lahmacun dürümlerinin içine uyuşturucu gizlediği öne sürülen zanlı, tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Güney Jandarma Karakol Komutanlığı uygulama noktasında bir yolcu otobüsü durduruldu.

Uyuşturucu arama köpeği, otobüsteki yolculardan M.Y'ye (25) tepki verdi. Bunun üzerine şüpheliye ait poşetin içindeki lahmacun dürümlerine gizlenen 800 gram esrar ele geçirildi.

Jandarmaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Sağanak Yağış Etkili Oldu: Hazırlıksız Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı
Otomobil Havada Takla Attıktan Sonra Tekerlerinin Üzerine Düştü
Manavgat Bal Üreticileri Festivali Açıldı
Serik’te Hapis Cezası İle Aranan 2 Hükümlü Yakalandı
16. Antalya Kitap Fuarı Kapılarını Açtı