Antalya'da Metruk Bina Yıkımında Görünmez Kaza

Antalya Valiliği'nin metruk binaların yıkılmasıyla ilgili talimatın ardından Manavgat Belediyesi, Antalya Caddesinde bulunan metruk binayı yıktı.

Antalya Valiliği'nin metruk binaların yıkılmasıyla ilgili talimatın ardından Manavgat Belediyesi, Antalya Caddesinde bulunan metruk binayı yıktı. Belediye ekipleri yıkım yaptığı sırada devrilen ahşap telefon direği çalışmayı takip eden Fen İşleri şefi Salih Özen'in üzerine düşerek yaralanmasına neden oldu.

Manavgat ilçesinde yıllardır atıl durumda bulunan ve evsiz, alkolik, uyuşturucu bağımlılarının yuvası haline gelen binanın yıkımı için gelen ekipler yıkıma başlamadan önce binanın içerisin kontrol edip, içeride yatmakta olan İsmail Kiraz isimli şahıs, eşyaları ile birlikte dışarı çıkarıldı.

Yıkım ekipleri çalışma yaptığı sırada, Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şeflerinden Salih Özen, binanın yakınında bulunan ahşap telefon direğinin kırılarak üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Özen'e ilk müdahaleyi belediye çalışanları yaparken, ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Salih Özen'in kolunda kırık olduğu ve ameliyat edileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Türkiye’nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı: "ay’a Gitmek Üzere İkinci Görevin Eşiğine Gelmiştik, Mart Ayına Ötelendi Şu Anda"
Aü Ziraat Fakültesi 225 Öğrencisini Uygulamalı Eğitim İçin Sahaya Uğurladı
Başkan Güngör: "manavgat Osb Yatırımcılar İçin Ön Tahsise Açıldı"