Antalya'da Mezarlara Zarar Veren Şüpheli Tutuklandı

Antalya'da 25 mezara zarar veren zanlı tutuklandı.

Antalya'da 25 mezara zarar veren zanlı tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahçeyaka Mahallesi'ndeki 25 mezarın mermerlerinin kırılması ve şehit mezarlarındaki 3 Türk bayrağının direklerinden sökülerek alınmasına ilişkin araştırma başlattı.

Ekipler, daha önce hakkında "ibadethane ve mezarlıklara zarar verme" suçundan işlem yapılan A.Y'yi gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden şüpheli, moralinin bozuk olduğunu, bu sebeple mezarlara zarar verdiğini ve şehit mezarlarındaki Türk bayrağını direklerden sökerek aldığını, nereye attığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

Zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "mezarlıklara zarar verme", "açıktan hırsızlık", "Türk Bayrağı Kanunu'na muhalefet etmek" suçlamasıyla tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kaleiçi Old Town Festivali 11 Yaşında
Alanya’da Sağanak Yağış Etkili Oldu: Hazırlıksız Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı
Manavgat’ta Yetiştirilip 35 Ülkeye İhraç Edilen Burmahan Kirazı İçin Coğrafi İşaret Çalışması
Otomobil Havada Takla Attıktan Sonra Tekerlerinin Üzerine Düştü
Manavgat Bal Üreticileri Festivali Açıldı