Antalya’da Motosikletlilere Şok Denetimi: 460 Sürücüye Ceza

Antalya'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 460 sürücüye trafik cezası kesilirken, 185 araç trafikten men edildi.

Antalya'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 460 sürücüye trafik cezası kesilirken, 185 araç trafikten men edildi. Arama kaydı bulunan 36 kişi ve 25 araç yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü'nce motosiklet sürücülerine yönelik şok denetimler gerçekleştirildi. Dron destekli, asayiş ve KOM ekiplerinin katılımıyla yapılan denetimlerde toplam 3 bin 400 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimler kapsamında kask kullanmayan 240, tescil plakası bulunmayan 25, sürücü belgesiz 55, alkollü araç kullanan 20, muayenesiz araç kullanan 55, sigortasız araç kullanan 30 ve hız kurallarına uymayan 35 sürücü olmak üzere toplam 460 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca 185 araç trafikten men edilirken, haklarında arama kaydı bulunan 36 kişi ve 25 araç yakalandı.

Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarını ve kaza sonrası can kayıplarını en aza indirmek amacıyla denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kemer Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısında Araç Filosunun Güçlendirilmesine Yönelik Kararlar Alındı
Seferleri Durdurulan Nostalji Tramvayına Yanıcı Madde Atıldı: O Anlar Kamerada
Fıvb Plaj Voleybolu Antrenörlük Kursu Alanya’da Başladı
Altın Portakal’da Ulusal Uzun Metraj Jüri Başkanlığı Görevini Derviş Zaim Yapacak
Hava Sıcaklığının 34 Derece Ölçüldüğü Antalya’da Deniz Suyu Sıcaklığı 30 Dereceyi Gördü