Antalya'da Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure Etkinliği Düzenlendi

Antalya'da AK Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Nedim Tekerli ev sahipliğinde muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı.

Antalya'da AK Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Nedim Tekerli ev sahipliğinde muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Muratpaşa Müftüsü Kuddusi Uysal, esnaf ve vatandaşların katıldığı etkinlik özel bir işletmede gerçekleştirildi.

Müftü Uysal tarafından yapılan duanın ardından misafirlere aşure dağıtıldı.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Tekerli, aşure geleneğini ilerleyen yıllarda aynı heyecan ve şenlik havasıyla devam ettireceklerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Atatürk Evi Ve Müzesi Kapılarını Açtı
Antalya’da 19 Mayıs Coşkusu Havada, Karada Ve Denizde Yaşandı
Antalya Havalimanı’nda 19 Mayıs Coşkusu
Aspendos’ta 19 Mayıs Şöleni
50 Yıl Sonra Tapularına Kavuştular