Antalya'da Nefes Borusuna Yapışan Lokum Öldürdü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, cuma namazı çıkışında yediği lokumun nefes borusuna yapışması sonucu hayatını kaybetti.

Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ünal Arıkan (82) isimli vatandaş Manavgat Merkez Camii'nde cuma namazının ardından ikram edilen lokumu yedikten sonra bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Yediği lokum nefes borusuna yapıştığı için nefes alamadığı anlaşılan ve kalbi duran Ünal Arıkan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Bilal Erdoğan: "dünya Beşten Büyüktür Diyen Bir Liderimiz Varken Gelin Bu Çürümüş Düzene Muhalefet Edelim"
Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Tutuklandı
Alanya’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Kepez Meclisi’nde Yoğun Gündem
Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı