Antalya'da Ormanda Kaybolan İşçiyi Jandarma Ekipleri Buldu

Antalya'nın Akseki ilçesinde çalıştığı ormanlık alanda kaybolan işçi, jandarma ekiplerinin bir gün süren arama çalışmasıyla bulundu.

Antalya'nın Akseki ilçesinde çalıştığı ormanlık alanda kaybolan işçi, jandarma ekiplerinin bir gün süren arama çalışmasıyla bulundu.

Güneykaya Mahallesi Gülendağı mevkisinde orman işçisi olarak çalışan Mahmut Şahin, yürüyüş için çıktığı bölgede kayboldu.

Şahin'den haber alamayan diğer işçiler, Taşlıca Jandarma Karakol Komutanlığı'na başvurarak, yardım istedi. Bunun üzerine arama kurtarma çalışması başlatan jandarma ekipleri kayıp orman işçisini Oymapınar Barajı bölgesinde bir barakada buldu.

Kaybolduğu bildirildikten bir gün sonra bulunan Şahin, ormanda biraz yürümek istediğini, havanın kararmasıyla yolunu kaybettiğini, üşüdüğü için de bulduğu bir barakaya sığındığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Muz Bahçesinde Yangın
Karavanla Denize Sürüklenen Rus Turistler Kurtarıldı
Antalya’da Kaçak Bin 660 Adet Elektronik Sigara Ve 7 Bin 500 Paket Sigara Ele Geçirildi
Başkan Güngör, Başkan Hisarcıklıoğlu’na Dosya Sundu
Finike’de Fırtına Sebebiyle Tekne Kıyıya Sürüklendi, Denizin Rengi Çamura Döndü