Antalya’da Otel Lojmanı Arkasındaki Alanda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otelin personel lojmanı olarak kullandığı binanın arkasında bulunan alanda yangın çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otelin personel lojmanı olarak kullandığı binanın arkasında bulunan alanda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ve orman ekiplerince söndürülürken, otel lojmanının balkonunda bulunan klima ve yatak yangından zarar gördü.

Yangın, Aşağı Işıklar Mahallesi'nde bulunan bir otelin personel lojmanı olarak kullandığı 2 katlı binanın arkasında bulunan kamışlık alanda meydana geldi. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye Birimine bağlı itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözün müdahalesi sonucunda söndürülürken, olay yerinde tedbir amaçlı olarak 112 Acil Sağlık ekibi ve ambulans bekletildi.

Söndürülmeden atılmış sigara yüzünden çıkmış olabilir

Ekiplerin müdahalesi sonucunda söndürülen yangında, otel lojmanının balkonunda bulunan klima ve yatak zarar gördü. Yangının, lojmanda kalan personel tarafından söndürülmeden atılan sigara izmaritinden çıkmış olabileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

100 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Sürücü İçin Ekipler Seferber Oldu
(düzeltme) Motosiklet Sürücüsü Kaskı Sayesinde Kazayı Ucuz Atlattı
Baka’nın ’kodla Bakalım’ Programı Tamamlandı
Küçük Ateş’in Ölümden Döndüğü Kavşakta Babası Da Kazadan Kıl Payı Kurtuldu
Motosiklet Sürücüsü Kaskı Sayesinde Kazayı Ucuz Atlattı, Çarpan Sürücü Kaçtı