Antalya’da Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bariyere saplanan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bariyere saplanan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 09.30 sırasında Manavgat ilçesi Alanya-Antalya D400 karayolu Sorgun otogar köprülü kavşak girişinde meydana geldi.

Antalya istikametine 27 APD 843 otomobiliyle seyir halinde bulunan Cumali Kiraz, henüz bilinmeyen bir nedenle aracının hakimiyetini kaybetti ve köprülü kavşak girişi sağ tarafta bulunan bariyerlere çarptı. Otomobilin ok gibi bariyerlere çarptığını gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Feci kazada kimliği belirlenemeyen 1 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı ekipler tarafından araçtan çıkarılan sürücü Cumali Kiraz ve Mehmet Emin Kiraz ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Otellerde Yer Bulamayan Tatilciler Araçlarda Sabahladı, Ortaya ’pes’ Dedirten Görüntüler Çıktı
Dalgalı Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Genci, Cankurtaranlar Kurtardı
Antalya’da Tır Devrildi: 1 Yaralı

Antalya Haberleri

Bakan Ersoy: "2026 Yılı Sonunda Ücretsiz Halk Plajı Sayısı 23’e Çıkacak"
Antalya’da Korkutan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu
Antalya’da 4 Araçlı Zincirleme Kaza: Araçta Sıkışan Yolcu İtfaiye Ekiplerince Çıkartıldı
Kanalizasyon Borusu Patladı, Sürücüler Zor Anlar Yaşadı
Alanya’da Protokol Bayramlaştı