Antalya'da Otomobil Refüjdeki Palmiye Ağacına Çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü palmiye ağacına çarparak durabildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde direksiyon hakimiyeti yitirilen otomobilin refüjdeki palmiyeye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ile diğer sürücülerin yardıma koştuğu kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Sorgun Mahallesi Sorgun Bulvarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hatice Kara'nın kullandığı 07 BKV 631 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çarptı, ardından palmiyeye çarparak durabildi. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazada otomobil sürücüsü Hatice Kara ve otomobilde yolcu olarak bulunan Betül Kara yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yine güvenlik kamera görüntülerde, kaza sonrası çevredeki vatandaşlar ile diğer sürücülerin araçtaki yaralıların yardımına koşma anları yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Nem Yükseldi, Sahillere Akın Ettiler
Gazipaşa'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı, Sürücü Yaralandı
Antalya'da Motosiklet Sürücüsü Emniyet Şeridindeki Kamyona Çarptı

Antalya Haberleri

Kemer Turizminde ‘rus’ Pazarı Avantajı
Konyaaltı Sahili’nde Sezon Öncesi Hazırlıklar Başladı
Alkü’de Tübitak Destek Almaya Hak Kazandı
Alanya’da Robotik Cerrahi Alanında Simülasyon Eğitimi Verildi
Genç Motokurye Geçirdiği Kazada Hayatını Kaybetti