Antalya’da Patlayan Klima Yangına Sebep Oldu: 1 Ölü

Antalya'nın Aksu ilçesinde oda içindeki klimanın patlaması sonucu çıkan yangında 56 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Antalya'nın Aksu ilçesinde oda içindeki klimanın patlaması sonucu çıkan yangında 56 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Olay, Kurşunlu Mahallesi 12051. Sokak'ta saat 15.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Fatma Sargın (56) uyuduğu esnada odasındaki klima patladı. Patlamayla birlikte çıkan kıvılcımlar klimanın tam altında yatan Sargın'ın battaniyesine sıçradı ve bir anda alevler tüm yatağı sardı. Kilolu olduğu belirtilen Fatma Sargın bulunduğu yerden kalkamadığı için odadan da çıkamadı. Evde bulunan oğlu, yoğun dumanı fark edip annesinin odasına koştu. Alevler içinde kalan yatağa ve yangına müdahale etmeye çalışan oğlu, annesini kurtaramadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ekipler talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Fatma Sargın'ın 2 çocuk annesi olduğu ve bir süredir bağırsak kanseriyle mücadele ettiği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Sıhhi Tesisatçı Esnafına Resmi Kayıt ve Belge Dönemi
Perge Antik Kenti’nde Beş Yeni Roma Heykeli Gün Yüzüne Çıktı
Antalya’da Sanat Coşkusu

Antalya Haberleri

Anfaş, Fruit Logistica 2026’da Türkiye’yi Dünyaya Taşıyor
Alanya’da Çarpışan Araba Alev Topuna Döndü
Manavgat Irmağı Taştı, Kenarındaki İşletmeler Sular Altında Kaldı
Büyükşehirden 121 Çiftçiye 212 Bin 400 Metrekare Sera Naylonu Desteği
Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi