Antalya'da Pazarda Kadına Tacizde Bulunan Kişi Yakalandı 

Antalya’nın Manavgat ilçesinde pazar yerinde bir kadına tacizde bulunduğu ileri sürülen şahıs yakalandı. 

Edinilen bilgiye göne,

Manavgat Aşağı Pazarcı Mahallesi Pazartesi pazarı içerisinde alışveriş yapan bir kadına arkasından gelerek cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen şahıs, kadının yakınları ve pazarcılar tarafından yakalamaya çalışıldı.

Bıçak çeken ve bıçağı gelişi güzel kendisini yakalamak isteyenlere sallayan şahıs, pazartesi pazarından kaçarak Atatürk Caddesinde bir eczaneye sığındı.

Eczanede polisler tarafından yakalanan şahıs üzerinden M.Ç.’ye ait kimlik çıktı.

Polisler tarafından polis merkezine götürülen şahsın parmak izi alınınca adının A.K. olduğu, hakkında 3 ayrı hırsızlık ve başkasına ait kimlik bilgilerini kullanmak suçlarından yakalama emri bulunduğu belirlendi. 
Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan A.K. tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Mezarlıktaki Ağaç Devrildi, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 41 Sanık Yeniden Hakim Karşısında
Milli Sporcu Misinaya Takılan Deniz Kaplumbağasını Su Altında Makasla Kurtardı
Kepez’de Minikler Uzayı Keşfediyor
Korkuteli’nde Büyükbaş Hayvanlara Yönelik Ücretsiz Tırnak Bakımı