Antalya’da Polisten Yılbaşı Öncesi Sahte Ve Kaçak Alkol Operasyonu

Antalya'da polisin yılbaşı öncesinde sahte alkol üreten adreslere gerçekleştirdiği operasyonlarda binlerce litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.

Antalya'da polisin yılbaşı öncesinde sahte alkol üreten adreslere gerçekleştirdiği operasyonlarda binlerce litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 14 kişi hakkında işlem yapıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezi ve ilçelerinde yılbaşı öncesinde sahte ve kaçak alkol satışının ve imalatının deşifre edilmesine yönelik uzun süreli takip sonucu belirlenen adreslere dün operasyon gerçekleştirildi.

Adreslerde yapılan aramalarda 5 bin 245 litre kaçak ve sahte alkol, 2 bin 592 alkol kiti, 924 alkol etiketi ve 610 boş alkol şişesi ele geçirildi. Olayla ilgili 14 şahıs hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" çerçevesinde işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Altso Başkanı Erdem: "vergi Affı İle Borçlar Yapılandırılmalı, Finansmana Erişim Kolaylaşmalı"
Tur’da Patara - Kemer Etabını Casper Van Uden Kazandı
"kedilere Salam Doğramak İçin Taşıdığım Bıçağı Savurdum, Pişmanım" Diyen Sanığa Müebbet Hapis
Kayalıklardan Düşerek Yaralanan Şahıs İçin Ekipler Alarma Geçti
14 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı