Antalya’da Portakal Ağaçlarında Buz Sarkıtları

Antalya'nın Finike ilçesinde zirai don uyarısı sonrası harekete geçen çiftçiler, tarım ürünlerinin donmaması için mücadele ettiler.

Antalya'nın Finike ilçesinde zirai don uyarısı sonrası harekete geçen çiftçiler, ilçenin önemli tarım ürünlerinden portakalın donmaması için gece boyunca spring sulama yaptı. Yapılan spring sulama sonrası portakal ağaçlarında buz sarkıtları oluştu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün Antalya il genelinde verdiği zirai don uyarısına karşı çiftçiler tedbirlerini alıyor. 2 gün süren don olayına karşı nöbette olan çiftçiler dün gecede Finike ilçesinde portakalların donmaması için spring sulama yaptı. Spring sulama sonrasında ise portakal ağaçlarında buz sarkıtları oluşurken yüzlerce ülkeye ihraç edilen meyve, zirai dondan korundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Online Eğitim Esnasında Fenalaşan 22 Yaşındaki Fizik Öğrencisi Hayatını Kaybetti
Konteynerinin Bulunduğu Arazi Satılan Kadın Sokakta Kaldı, Gözyaşlarına Boğuldu
Çatıda Mahsur Kalan Yavru Kediler Kurtarıldı
Antgiad İle İnkay Arasında İnsan Kaynakları İşbirliği Protokolü
Alanya Sahilindeki Barakalar Yıkıldı