Antalya'da Rus Yolcu Uçağının Motorunda İniş Sırasında Yangın Çıktı

Antalya Havalimanı'na inişe geçen bir Rus yolcu uçağının sol motorunda yangın çıktı.

Antalya'da bugün Rusya'dan gelen bir yolcu uçağının sol motorunda iniş sırasında yangın çıktı. Antalya Havalimanı'na yaklaşırken sol motorundan dumanlar yükseldiğini fark eden pilot, durumu hava trafik kontrolüne bildirerek acil iniş izni istedi.

Havalimanı yetkilileri, itfaiye ve acil durum ekiplerini hızla harekete geçirdi. Uçağın güvenli bir şekilde piste inmesinin ardından havalimanı itfaiye ekipleri, sol motor kısmındaki yangına hızlı bir müdahalede bulunarak alevleri kısa sürede kontrol altına aldı.

Uçakta bulunan 87 yolcu ve 4 mürettebat güvenli bir şekilde tahliye edildi. Olayda yaralanan olmadığı belirtildi. Yolcular havalimanı terminaline alınarak kendilerine gerekli destek sağlandı.

Antalya Havalimanı yetkilileri, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için teknik ekiplerin inceleme başlattığını açıkladı. Olay nedeniyle hava trafiğinde kısa süreli aksama yaşanırken, uçuşların normale döndüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da Gelin Ve Damadın Drift Şovuna Ceza Yağdı
Antalya’da Fırtına Mesaisi
Antalya’da Fırtınaya Dayanamayan Ağaç Park Halindeki Aracın Üzerine Devrildi

Antalya Haberleri

Bilal Erdoğan: "dünya Beşten Büyüktür Diyen Bir Liderimiz Varken Gelin Bu Çürümüş Düzene Muhalefet Edelim"
Hamile Eşini Silahla Yaralayan Şahıs Tutuklandı
Alanya’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Kepez Meclisi’nde Yoğun Gündem
Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı