Antalya’da Şafak Ve Huzur Operasyonunda 5 Gözaltı

Antalya'nın Kepez ilçesinde çeşitli silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 5 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde çeşitli silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 5 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kamu düzeni ve güvenliğinin devamının sağlanması, meydana gelebilecek suçların önlenmesi ve aydınlatılması amacıyla Kepez ilçesinde 12 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 24 ekip ve 90 personelin katılımıyla düzenlenen "Şafak07 Huzur-02" operasyonunda yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız tüfek, 65 tüfek kartuşu, 46 sentetik uyuşturucu hap, 20 gram metamfetamin ve 3 kesici alet ele geçirildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Trendyol 1. Lig : Serikspor: 2 - Çorum Fk: 3
Kepez’de Ramazan Öncesi Tatlı Üretim Ve Satışı Denetimi
Aü Rektörü Prof. Dr. Özkan, Ağaç Dikimine Galatasaray Formasıyla Gelip, Fenerbahçe’ye Başarı Diledi
Alanya’da Etkili Olan Fırtına Sahildeki İşletmede Hasara Yol Açtı
Asat 31. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor