Antalya’da Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Polis Atlı Birliği Sosyal Tesislerinde düzenlenen Mevlid-i Şerife şehit aileleri katıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve eşi Selda Ulucan öncülüğünde düzenlenen organizasyonda Mevlid-i Şerif'in ardından şehit çocuklarına hediyeler verildi. Çocuklar Köpek Eğitim Merkezinde bulunan polis köpeklerinin nasıl eğitildiğini izledi ve ata bindi.

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, "Aziz vatanımızda bağımsız bir hayat sürdürebilmemize imkan sağlayan insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk Askeri, Türk Polisi ve bu uğurda can veren vatandaşlarımız milletimizin haklı gurur kaynağıdır. Onlar aynı zamanda millet olarak var oluşumuzun, birlik ve beraberliğimizin ve vatan sevgimizin de ölümsüz kahramanlarıdır. Türk vatanının ve milletinin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Yeni Yıl Denetimlerinde 30 Aranan Şahıs Yakalandı
Manavgat Adliyesi’nde Dosyaların Yüzde 97’si Sonuçlandı
Alanya’da Görevli Polislerin Üzerine Motosiklet Sürdüler, Kayıta Aldıkları Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştılar
Antalya’da Şiddetli Rüzgar İnşaat İskelesini Yerinden Söktü
Bakan Ersoy: "antalya, 2025 Yılında 17 Milyon 122 Bin 548 Ziyaretçiyi Ağırladı"