Antalya'da Sel ve Su Baskınlarına Karşı 1420 Metrelik Yeni Drenaj Hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Konyaaltı ilçesinde Toros ve Akkuyu Mahallelerine 1420 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı çalışmasına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı ilçesi Toros ve Akkuyu Mahallelerine toplam 1420 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu drenaj hattı çalışmasına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, aşırı yağışlardan dolayı yaşanabilecek sel ve su baskınlarını önlemek amacıyla kent merkezindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, toplamda 1420 metre yeni yağmur suyu drenaj hattı döşendi. Çalışmaların 570 metresinde 1,5 metreye 1,5 metre boyutlarında baks imalatı, 850 metresinde ise 1200'lük betonarme boru imalatı gerçekleştirildi. Toplam maliyeti yaklaşık 40,2 milyon TL civarında olan çalışma Emniyet Caddesi üzerinde de devam ediyor.

Ekipler, Emniyet Caddesi üzerinde yağmur suyu drenaj çalışmasının bağlantısını kısa sürede tamamlayarak hizmete açacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya Akseki'de Seyir Halindeki Tırın Dorsesinde Yangın Çıktı
MATSO'dan Bölge Ekonomisine Katkı: "MATSO Kariyer" Projesi Tanıtıldı
Finike'de Gelin Alma Töreni İlginç Anlar

Antalya Haberleri

Cw Enerji Bir Şirketi Daha Güneşle Buluşturdu
Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı
Büyükşehir’in "mola Evleri" Özel Bireylerin Ailelerine Nefes Aldırıyor
Matso Başkanı Güngör, Manavgat İş Dünyasının Taleplerini Tbmm’ye Taşıdı