Antalya’da Servis Minibüsü Alevlere Teslim Oldu

Antalya'da dumanların çıktığı servis minibüsü kısa sürede alevlere teslim oldu.

Antalya'da dumanların çıktığı servis minibüsü kısa sürede alevlere teslim oldu. Sürücülerin ve bir trafik polisinin yangın tüpü ile müdahale ettiği minibüs kullanılamaz hale geldi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kepez ilçesi Şafak Mahallesi 75. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde servis minibüsüyle seyir halinde olan sürücü, minibüsten dumanların çıktığını görünce aracını park ederek yardım istedi. Minibüs bir anda alevlere teslim oldu. Sürücünün yardımına önce diğer sürücüler, sonrasında bir trafik polisi koştu. Çok sayıda sürücünün yangın tüpleri ile müdahale ettiği yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, minibüs kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni, yapılan incelemeden sonra netlik kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Trendyol 1. Lig: Serikspor: 2 - Sakaryaspor: 0
Akseki-manavgat Karayolunda Hafif Ticari Araç Şarampole Devrildi: 1’i Ağır 6 Yaralı
Market Tartışmasında Cinayete Kurban Giden 19 Yaşındaki Gencin Cenazesi Morgdan Alındı
Antalya’da Anne Ve 5 Çocuğunun Ölümüne Neden Olan Yangında Acı Detay: "yarın Bayram, Erken Yatalım"
Gazeteci Fazıl Tunç Hayatını Kaybetti