Antalya’da Silahlı Suç Örgütüne Eş Zamanlı Operasyon: 7 Gözaltı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırının ardından suç örgütüne yönelik geniş çaplı...

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırının ardından suç örgütüne yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştirdi. Antalya ve İstanbul'da eş zamanlı yapılan baskınlarda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi'nde bulunan bir iş yerine yönelik silahlı saldırının ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın suç örgütü talimatıyla gerçekleştirildiğini belirledi.

Yapılan çalışmalar sonucu, saldırıyı gerçekleştiren Ş.Ç. ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen H.Ö., A.K., A.F.S., F.A., Y.Ö. ve T.K. isimli şüpheliler Antalya merkezli operasyonla Antalya ve İstanbul'da yakalandı.

Şüpheli Ş.Ç.'nin ayrıca İstanbul'un Kartal ilçesinde meydana gelen başka bir kurşunlama olayını da gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şüphelilerin her iki olayda kullandıkları belirlenen 2 tabanca ve 8 fişek operasyonlarda ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden H.Ö., A.F.S. ve F.A. serbest bırakılırken, Y.Ö. ve T.K. hakkında adli kontrol kararı verildi. Şüphelilerden Ş.Ç. ve A.K. ise tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Oto Boyama Atölyesindeki Yangında İki İş Yeri Zarar Gördü
Kepez’de Antalya’nın En İyi Ev Kütüphaneleri Ödüllendirildi
Köpekten Kaçarken Kamyonun Altında Kalarak Ölmüştü, Sınıf Arkadaşlarının Vefası Anneyi Duygulandırdı
Isparta’da Yerel Kalkınma Hamlesi Tanıtıldı: Dört Stratejik Alana Yatırım Çağrısı
Batı Antalya’da Tarımsal Üretim Ve Ticaretindeki Sorunlar Masaya Yatırıldı