Antalya’da Sokağı Dumana Boğan Yangın

Antalya'da 3 katlı apartmanın çatısında çıkan baca yangını, esnaf ve çevredeki vatandaşları tedirgin etti.

Antalya'da 3 katlı apartmanın çatısında çıkan baca yangını, esnaf ve çevredeki vatandaşları tedirgin etti. Sokağı dumanla kaplayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın, sabah 09.45 sıralarında Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi 22 Sokak'taki 3 katlı bir apartmanın çatı kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alt katında bir restoranın bulunduğu apartmandan duman çıktığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Apartmanın giriş katındaki restoran ile çatı kısmında oluşan yoğun duman, esnafı ve çevredeki vatandaşları tedirgin etti. İhbarın ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, esnaf kendi imkanlarıyla yangına müdahale edip söndürmeye çalıştı. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, yangını 20 dakikalık bir çalışmanın ardından kontrol altına aldı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Muzda Sera Ve Pazar Arasındaki Makas 70-80 Liralara Yükseldi
Antalya’da 72 Saatte 214 Aranan Şahıs Yakalandı
Kepez’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
Eğitim-bir-sen Antalya Şube Başkanı Miran, Yks Adaylarına Başarılar Diledi
Alanya’da Vatandaşların Gözdesi Halk Plajları