Antalya'da Tartıştığı Eski İş Arkadaşını Öldürdü

Antalya'da bir çalışanın, eski iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece yarısı Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde meydana geldi. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde iş makinesi tamircisi olarak çalışan 34 yaşındaki Fevzi Gürün, iddiaya göre daha önce birlikte çalıştığı E.B. ile telefonda tartıştı. Tartışma sonrası Fevzi Gürün'ün verdiği adreste bir araya gelen ikili tartışmalarını burada da sürdürdü. İddiaya göre E.B, Fevzi Gürün'ü ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralı olan Gürün, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Fevzi Gürün, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası E.B. kaçtığı Isparta'da yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Antalya’da Trafik Kazası: 5 Yaralı
Antalya’da Çiftçinin Çifte Gökkuşağı Heyecanı Kameraya Yansıdı
Altso Başkanı Eray Erdem, Ankara’da Alanya’nın Sesi Oldu
Antalya’da Şiddetli Yağış Etkili Oldu, Şimşekler Görsel Şölen Oluşturdu