Antalya’da Telefon Faresi Jandarmadan Kaçamadı

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel lojmanlarında kalan kişilerin telefonlarını çalan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel lojmanlarında kalan kişilerin telefonlarını çalan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Göynük Mahallesi ve Çamyuva Mahallesi'nde evden ve otel lojmanlarında meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayları ile ilgili olarak Kemer JASAT Timi, Kemer İstihbarat kısmı ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince inceleme başlatıldı. Yapılan incelemede Göynük Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir otel lojmanında H.Y. isimli sahsa ait cep telefonu ve 50 doları, F.Ç. isimli şahsın 2 adet cep telefonu ve M.A. isimli şahsa ait cep telefonu, Çamyuva Mahallesi'nde bir otel lojmanında M.C., B.M., Y.A., B.B. ve İ.A. isimli şahısların lojmandaki odalarından telefonlarının çalındığı tespit edildi.

Yapılan araştırmada hırsızlık olaylarını daha önce hırsızlık suçundan kaydı bulunan S.K.'nin gerçekleştirdiği öğrenildi. Şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

16 Yaşındaki Özel Çocuk Bayram Efe Müzik Sevgisini Bisikletine Taşıdı
9. Akdeniz Bilişim Zirvesi Başladı, Geleceğin Teknolojisi Antalya’da Masaya Yatırılıyor
Cw Enerji Bir Şirketi Daha Güneşle Buluşturdu
Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı