Antalya’da Termometreler 28 Dereceyi Gösterdi, Tatilciler Denizin Keyfini Çıkardı

Antalya'da termometrelerin 28 dereceye ulaşmasıyla birlikte yerli ve yabancı vatandaşlar soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.

Antalya'da termometrelerin 28 dereceye ulaşmasıyla birlikte yerli ve yabancı vatandaşlar soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. Kentin simge noktalarından biri olan sahil, mayıs ayının ilk günlerinde yazı aratmayan görüntülere sahne oldu.

Termometrelerin 28, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece olarak ölçüldüğü şehirde, Antalyalılar ve kenti ziyaret eden turistler sahile akın etti. Konyaaltı Sahili'nde kimi serin sulara kendini bırakırken, kimi ise Akdeniz güneşi altında kumsalda güneşlenmeyi tercih etti. Özellikle gençler arasında popülerleşen kürek sörfü yapanlar da dikkat çekti.

Sahilde yürüyüş yapanlar, manzara noktalarında fotoğraf çektiren turist grupları ve sahil şeridindeki sosyal alanlarda vakit geçiren vatandaşlar, Antalya'nın hem deniz hem doğa turizmindeki cazibesini bir kez daha ortaya koydu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığının hafta boyunca aynı seyirde devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Muhittin Böcek Hastaneye Kaldırıldı
Gündem Özel’de "doğanın Davası: İklim Kanunu Ve Zeytinliklerin Savunması"
Antalya’da Mevsimin İlk Karı Yağdı, Antalya-konya Karayolu Beyaza Büründü
Dereye Düşen Araçtaki Kadının Cenazesi Teslim Alınırken "gitme" Feryadı Yürekleri Dağladı
Alanya’da Sağanak Yağış Ve Dolu Etkili Oldu