Antalya'da Usta Öğretici Kadınlar Maske Üretimine Başladı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezinde görev yapan gönüllü usta öğretici kadınlar, merkezde bir araya gelerek maske üretimine başladı.

Antalya'da Usta Öğretici Kadınlar Maske Üretimine Başladı

Çin'de ortaya çıkarak dünyada ölümlere sebep olan ve hızla yayılmasıyla bütün insanlığı tehdit eden korona virüs sebebiyle tüm yurtta olduğu gibi Korkuteli genelinde de hem her türlü tedbirler alınıyor, hem de gönüllüler tarafından destek sağlanıyor.

Bu kapsamda Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından alınan malzemeler ile Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezinde bir araya gelen 6 Halk Eğitim Merkezinde görev yapan gönüllü usta öğretici, açılan atölyede maske dikimine başladı. İlk etapta 10 bin adet maske dikmeyi planlayan öğreticiler, yoğun bir çalışma yapmaya başladı. Talep halinde gönüllülerin maske üretim sayısını arttıracağı belirtildi.

Sevim- Cevat Soyiç Halk eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, "Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından alınan 1 top malzeme ile ilk etapta 10 bin maske üretimine başladık. Üretilen bu maskeler ilçe kaymakamlığı emrine verilerek ihtiyaca binaen kullanılacak. Şuana kadar 2 bin 500 adet maskeyi hazırlayarak Korkuteli kaymakamlığına teslim ettik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

16 Yaşındaki Özel Çocuk Bayram Efe Müzik Sevgisini Bisikletine Taşıdı
9. Akdeniz Bilişim Zirvesi Başladı, Geleceğin Teknolojisi Antalya’da Masaya Yatırılıyor
Cw Enerji Bir Şirketi Daha Güneşle Buluşturdu
Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı