Antalya’da Uyuşturucu Operasyonunda 18 Şüpheli Tutuklandı

Antalya'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 ilçede eş zamanlı olarak yürütülen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 18 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü; Kepez, Manavgat, Serik ve Gazipaşa ilçe jandarma komutanlığı timleri, istihbarat şube müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube müdürlüğünün katılımı ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik eş zamanlı olarak faaliyet icra edildi.

"Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapma", "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma" suçlarından aranan 35 şüpheli, operasyon sonucu gözaltına alındı. Yakalanan 18 şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Suda Mahsur Kalan Araçtaki 2 Kişiyi İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Alanya Üniversitesi, Rur 2025 Beşeri Bilimler Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
Başkan Uysal: "büyük Bir Susuzluk Tehdidiyle Karşı Karşıyayız. Tarım Ve Orman Desenimizi Yeniden Düzenlememiz Gerekiyor"
16 Yaşındaki Özel Çocuk Bayram Efe Müzik Sevgisini Bisikletine Taşıdı
Alanya’da Yerleşim Alanına Yakın Bölgede Kurt Görüntülendi