Antalya’da Yaban Hayatı Fotokapanlara Yansıdı

Antalya'da, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından kurulan fotokapanlar aracılığıyla nesli tehdit altındaki yaban hayvanları görüntülendi.

Antalya'da, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından kurulan fotokapanlar aracılığıyla nesli tehdit altındaki yaban hayvanları görüntülendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen izleme çalışmaları çerçevesinde, bölgenin farklı noktalarına yerleştirilen fotokapanlar yaban hayatını kayıt altına aldı. Sosyal medya hesabından paylaşılan fotokapan görüntülerinde, vaşak, dağ keçisi, karakulak, alakarga ve sincap gibi türlere ait görüntülere yer verildi. Paylaşılan görüntülerde, ormanlık alanda iki dağ keçisinin birbiriyle oynama anı, bir alakarganın su içerisinde hareket ettiği görüntüler ile çeşitli yaban hayvanlarının doğal yaşam alanlarındaki davranışları yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kalp Nakliyle 12 Yıldır Sağlıklı Yaşıyor
Manavgat’ta Fırtına Ve Yağmur Turunçları Yollara Döktü
Alanya Dim Barajının Kotu Dün İtibariyle 168,91 Metreye Ulaştı
Antalyalılardan Ücretsiz Spor Kurslarına İlgi
Kadın Kooperatiflerinden Tarhana İkramı